Technisch Beheer

Hof Vastgoedbeheer specialist in financieel, technisch en commercieel beheer

Technisch vastgoedbeheer

Een vaste contactpersoon

Als eigenaar krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen welke te allen tijden beschikbaar is. Een vast contactpersoon betekent dat hij altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen betreffende uw portefeuille. Als u vragen heeft kunt u direct bij hem terecht.

Afhandelen van onderhoudsmeldingen

Wij behandelen alle onderhoudsmeldingen voor u. Huurders weten wat zij moeten doen in het geval van een onderhoudsmelding of calamiteit. Bij Hof Vastgoedbeheer behandelen wij een melding volgens vaste protocollen en zullen wij de melding beoordelen volgens richtlijnen opgesteld door het ministerie en verwerkt in onze “Hof Vastgoedbeheer onderhoudswijzer”.

Vast aanspreekpunt voor servicemonteurs en vaklieden

Wij zijn namens u het aanspreekpunt voor service- en onderhoudsmonteurs. Wij houden in de gaten of en wanneer de onderhoudsbeurten worden uitgevoerd. Wanneer een eigenaar geen onderhoudscontracten heeft kunnen wij hierin adviseren en u voorstellen aan onze partners.

Opvragen offertes voor te verrichten werkzaamheden

Wanneer er onderhoud uitgevoerd dient te worden, zullen wij na overleg met u als eigenaar offertes opvragen bij diverse bedrijven. Deze offertes zullen wij beoordelen en vervolgens aan u voorleggen.

Jaarlijkse controle op installaties

Wij agenderen de jaarlijkse onderhoudscontroles en zorgen dat deze worden uitgevoerd volgens contract. Ook attenderen wij de leveranciers op de uit te voeren onderhoudsbeurten en controleren op de naleving daarvan. Bij uitgevoerde werkzaamheden controleren wij offertes, voorwaarden en facturen. Facturen zullen wij vervolgens verrekenen.

De huurafrekening

Wanneer er werkzaamheden uitgevoerd zijn zullen wij na ontvangst en het beoordelen van de factuur deze verwerken in ons systeem. Wij verrekenen de kosten tot een bedrag welke overeenkomt met 1 maand huur. De betaalde bedragen door worden verrekend met de huurpenningen en het restant bedrag zal aan u worden voldaan.

24/7 storingsdienst voor calamiteiten

Bij calamiteiten en storingen zullen wij hiervoor één van onze partners inschakelen. Wij zijn voor calamiteiten 24/7 te bereiken en werken met gerenommeerde bedrijven welke snel en kordaat actie kunnen ondernemen.

Controles en calamiteiten

Als u kiest voor Technisch beheer van Hof Vastgoedbeheer, behandelen wij alle onderhoudsmeldingen en calamiteiten. Onze servicemonteurs en vaklieden staat altijd voor u klaar, onder andere in de volgende situaties:

Timmerman inhuren
Slotenmaker nodig?
Met spoed glaszetter nodig?
Elektricien met spoed
Loodgieter met spoed
Riool reparatie
Met spoed een dakdekker
Cv-ketel reparatie
Problemen met een verstopte wc

Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen.

Back to Top