Met spoed een glaszetter nodig?

Ruit kapot? Geen paniek

Bent u met spoed op zoek naar een vakkundige glaszetter? Schade aan uw ruit komt altijd ongelegen – denk aan inbraak of schade – en juist daarom wilt u kunnen rekenen op een snelle en resultaatgerichte oplossing. Onze glaszetters beschikken over een ruimte hoeveelheid soorten en maten glas, waardoor zij u meteen van een goede oplossing kunnen voorzien.

Nooit lang wachten

Spoed betekent bij ons daadwerkelijk spoed. Komt u laat thuis en treft u een kapotte ruit aan? Geen reden tot paniek. Onze glaszetter is namelijk op elk moment van de dag in te schakelen: dat betekent letterlijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Binnen korte tijd staan we bij u op de stoep en binnen eveneens korte tijd zorgen we voor een passende en duurzame oplossing. Zeker en razend snel.

De veelzijdige glaszetter

Elke glaszetter is bij Hof Vastgoedbeheer met zorg geselecteerd. Onze glaszetters kunnen u van dienst zijn met alle werkzaamheden die u kunt verwachten van een glaszetter. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuw ruit, goede raamisolatie of beschermd draagglas in uw deuren.
Onze glaszetters beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten en maten glazen. Hierdoor kunnen zij u een uitkomst bieden die het beste bij uw deur of raam past. Mocht u ander soort hulp nodig hebben, zoals het vervangen van raamkozijnen, beschikken wij ook over verschillende timmermannen die hierbij te hulp kunnen schieten.

 

 

Wilt u het Technisch beheer overdragen aan Hof Vastgoedbeheer? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Heeft u een glaszetter nodig? Maak dan een onderhoudsmelding. Wij zorgen ervoor dat u snel verder wordt geholpen.

 

Back to Top